Epost: hei@mobilitypark.no - Tlf: 484 00 789 / 958 07 000 - Adresse: Ulvenveien 90, 0581 Oslo, Norway - Org nr: 916 230 044

Hvem står bak Mobility Park

Mobility Park ble etablert av WattWorld Norge og Move About for å tilby deling av transport som en tjeneste.

Vår visjon er at man i fremtiden ikke ønsker å eie transpormiddelet, men heller benytte seg av integrerte delingsløsninger som dekker mobilitetsbehovet bedre og billigere.

Vårt unike system gjør det til en lek å administrere lading/låsing av flåter med elbiler, elsykler og andre elektriske kjøretøy. Booking og bruk foregår 100% keyless ved hjelp av mobiltelefon uansett hvilket kjøretøy du ønsker.

 

WattWorld - Det vi mener er det beste systemet for elsykkel deling i verden. Det er fleksibelt, holdbart og mulig å montere for en fornuftig pris. Bra brukervennlighet og kontinuerlig utvikling pga. kort vei fra ide til utbedring. Samt at det er 100% integrert med Mobility Park`s løsninger

Moveabout - Verdensledende innen booking/tilrettelegging av smart biltransport. Samt teknologi rundt keyless operasjon av de fleste biler. Moveabout`s systemer er selvfølgelig 100% integrert med Mobility Park`s løsninger.